Tech-Solutions

Our story

Hoe het begon

Tech-Solutions is een dynamisch en energiek bedrijf, gebouwd op het stevige fundament van meer dan twee decennia professionele ervaring van bedrijfsleider Sven Siebens en zijn ploeg.

Als jong afgestudeerde technieker in elektro -, meet- en regeltechnieken kon Sven meteen terecht in de Antwerpse haven. Kranen, hydraulische systemen, motoren en innovatieve elektrische installaties ... ze hadden al snel geen geheimen meer voor hem.

Sven begint vanaf 2007 zijn eigen koers uit te zetten. Naast de maritieme sector vindt zijn doorgedreven kennis van alle aspecten van de elektrotechniek ook zijn weg naar residentiële systemen en zonne-energie.

Afbeelding

Vanaf dat moment gaat het snel

Duurzame kwaliteit en expertise blijven niet onopgemerkt. Zeker in de havenwereld waar de eisen bijzonder hoog liggen. Zo kwamen er alsmaar meer vragen van één van de grootste wereldleiders in de baggerwereld en windenergie, opdrachten die Sven Siebens ertoe brachten om in 2012 Tech-Solutions op te richten. De firma die, met een enorme drive voor nieuwe ontwikkelingen in de elektrotechnologie en grote aantrekkingskracht tot de maritieme sector, geen uitdaging uit de weg gaat.

De passie voor elektriciteit en de aantrekkingskracht tot schepen vloeien als vanzelfsprekend in elkaar over. De specialistische technieken in deze complexe wereld vormen onze sterk doorgedreven expertise. 

De ervaring en zeer competente kennis, niet alleen van Sven zelf, maar nu ook van het zorgvuldig gerekruteerde en groeiende team van Tech-Solutions doen het vertrouwen toenemen bij de opdrachtgevers.

Afbeelding
"Professionalisme van het hoogste niveau, daar staan wij voor."

We zijn een uniek servicebedrijf geworden, noodzakelijkerwijs heel dicht betrokken bij elke klant die het recht heeft om hoge eisen te stellen. Om hierop in te spelen is niet alleen het professioneel en technisch vermogen vereist om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, maar ook de nodige flexibiliteit om zich aan te passen aan de behoeften van onze partners, binnen zeer strakke productiviteit schema's.

Tech-Solutions werkt met een internationaal gespecialiseerd team waarbinnen allen de filosofie van het bedrijf delen. Samen zorgen wij voor een permanente beschikbaarheid en een grote betrokkenheid bij elk project.

Bovendien staat bedrijfsleider Sven Siebens steeds met zijn twee werkschoenen op de site. Op deze manier houdt Tech-Solutions voeling met elke opdrachtgever en elk project. Met name in veeleisende situaties is dit van uiterst groot belang. Precies dan zijn efficiënte en oordeelkundige oplossingen nodig. Daarom is vertrouwen bij Tech-Solutions geen ijdel woord: hoe complexer een opdracht, des te belangrijker dat de opdrachtgever en dienstverlener elkaar perfect begrijpen. Alleen op deze manier kunnen we er telkens weer in slagen om de opdrachten in waardevolle, eersteklas kwaliteit te voltooien binnen het afgesproken tijdschema en budget.

Inmiddels biedt Tech-Solutions wereldwijd toonaangevende service en hoogwaardig energiek vakmanschap door competente, duurzame en op maat gemaakte oplossingen op het gebied van elektrische installaties voor alle aspecten van de wind-, offshore en maritieme sector.

Afbeelding
Afbeelding